У чому відмінність бізнес візи в Польщу від робочої?

Категорією візи — основне, чим різняться дані візи. Бізнес і робоча віза своєї суттю і призначенням і означає, що це різні категорії віз — віза національна або шенген, яка своєю категорією і відкриває можливість для довгострокового або короткострокового перебування. Дивлячись що Вас цікавить — шенгенська віза або національна віза?

Виходячи з положення Закону про іноземців візи розділяють на кілька типів віз. Розглянемо більшість з питань які стосуються відмінностей між «національною візою» і «шенгенською візою. Хочете знати за який з цих віз Ви повинні звертатися для поїздки в Польщу? — Ми постараємося коротко пояснити і уважно в деталях розповісти різні компоненти, які можуть бути дуже важливі в конкретному окремому випадку (і в Вашому не без винятку).

Шенгенська віза дає право іноземцеві перебувати на території країни призначення, і дозволяє пересування по всій площі Шенгенської зони. Запит про видачу повинен бути ім’я консула цієї ст рани, відповідно до мети приїзду іноземця в неї. Поки заявка знаходиться на стадії розгляду і ви очікуєте прийняття остаточного рішення в консульстві компетентної держави-члена, як законно проживаюча особа, яка претендує на отримання візи.

Майте на увазі, що Шенгенська зона не включає такі країни, як Великобританію і Ірландію. Шенгенська віза видається, якщо іноземець планує залишатися на території Польщі протягом періоду, що не перевищує 90 днів протягом кожного періоду з 180 днів (для однієї або декількох поїздок, обчислюється ться відлік днів з дати в’їзду. Але якщо ви плануєте тривале перебування — видається національна віза, коли іноземець планує залишатися на території шенгену протягом більше 90 днів (для однієї або декількох поїздок) протягом терміну дії цієї візи. Це і є довгострокова віза.

Термін дії національної візи не пізніше, ніж через три місяці з дати видачі, і не повинен перевищувати один рік. Національна віза дає право на перебування на території Польщі на час, вказаний (але не більше одного року). На цій підставі, іноземець може також залишитися в Шенгенській зоні протягом 90 днів протягом 180 днів, без необхідності отримання віз від влади друхіг держав-членів Шенгенської зони.

Последние новости регионов

Самые посещаемые новости