Що придбати дитині для хрещення?

Хрещення – перша Таїнство, в якому бере участь людина, що бажає стати християнином. Згідно з православною традицією, хреститися може не тільки дорослий, але і дитина, в тому числі немовля, тільки вже з допомогою хресних батьків. Коли планується хрещення дітей, часто постає питання – що для цього потрібно?

Натільні хрестики

Перший і головний атрибут, необхідний для хрещення – це натільний хрестик, який дається людині в цьому Таїнстві і супроводжує його все подальше життя. Хрест – головний символ християнства, символ спокутної жертви Господа Ісуса Христа, Який добровільно зійшов саме на хрест за гріхи всього світу. І якщо до Христа хрест був символом рабської кари, то для християн він став символом життя і надії на порятунок. Крім того, носячи хрест, людина підтверджує, що він є послідовником і учнем Спасителя. У зв’язку з цим, навіть якщо хреститься дитина, йому теж потрібен натільний хрестик.

У нашому інтернет-магазині є різні види натільних хрестів з металу, з яких можна вибрати найбільш вподобаний. Такий натільний хрестик стане не тільки хорошим, але і важливим придбанням перед планованим хрещенням дитини. Крім того, до натільний хрестику можна підібрати і Гайтана – спеціальний шнурок, на якому носиться розп’яття.

Хрестильні набори

Одним з найпоширеніших подарунків на хрещення дітей сьогодні є спеціальні хрестильні набори від http://kidtime.com.ua/eshop/dlya-kreschenia/. Вони бувають різних форматів і комплектацій, але, безсумнівно, це завжди оригінальний і гарний подарунок.

Свічки

Серед того, що ще потрібно купити для хрещення дитини, варто згадати свічки. Воскові свічки є невід’ємним атрибутом християнських богослужінь, таїнств і обрядів. Зокрема, вони використовуються і в Таїнстві Хрещення. Якщо хрестять дитину, то, наприклад, хрещеним покладається частина Таїнства перебувати зі свічками. Крім того, три свічки встановлюються на купіль, в якій проходить хрещення. Різні воскові свічки можна також придбати в інтернет-магазині «Літопис».

Євангеліє

Як відмінний відповіді на питання – що купити дитині для хрещення – буде дитяче Євангеліє. Живе слово Боже, викладене доступним для дитини мовою, та ще в якісному і яскравому оформленні, стане оригінальним і в той же час важливим подарунком для будь-якого юного християнина. Не біда, якщо дитяче Євангеліє буде подаровано навіть немовляті. Поступово спочатку йому будуть читати цю книгу батьки або хресні, а потім він і сам зможе це зробити. У нас Ви можете вибрати і замовити гарне дитяче Євангеліє на будь-який смак як відмінного подарунка.

Последние новости регионов

Самые посещаемые новости